FROKOST
-
ESTREE Østers Natural 40 /stk
-
Østers + Ørredrogn + Fingerlime 110
-
Surdej + Stracciatella + Tomat 145
-
Surdej + Culatello Di Zibello + Coppa 145
-
Sashimi + Kizami Wasabi 165
-
Gyoza Salsiccia + Reje 95
-
Salanova Salat + Sakura 85
-
Burrata + Sassicaia Olive Oil 125
-
Burrata + Sassicaia Olive Oil + Caviar 475
-
Asparges + Parmigiano + Mynte 145
-
Wagyu Filet + Arancino + Wasabi 145
-
Tajerin + Perlehøne + Enebær 135
-
Risotto + Rød Mazara Reje + Stracciatella 295
-
Tun Lasagne + Skaldyr Sky + Parmesan 155
-
Spaghettoni + Musling boullion+ Caviar 375
-
Spaghetti + Tomat + Chili 175
-
......
-
Tre Italienske Oste 125
-
Pistacie Gelato + Olivenolie + Salt 85
-
Rabarber + Olivenolie + Hasselnød 110
-
Amalfi Citrontærte + Buffalo Ricotta 120
* MANDAG-LØRDAG 11.30-14.30
RESTAURANT LEVI MENUKORT
Levis menukort skifter hver uge og er en konstant søgen efter det sublime i mødet mellem italiensk mad og japanske råvarer. Retterne, som byder på både skaldyr, fisk, vegetariske retter og kødserveringer, er et udvalg af mindre anretninger, som du kan sammensætte, alt efter om din sult er stor eller lille. På Restaurant Levi er der ingen sammensat menu, og vi opfordrer til, at du slår dig løs og prøver lidt af hvert, måske til deling med hele bordet.
JAPANSK-ITALIENSK FUSIONSKØKKEN OMGIVET AF INTERNATIONALT DESIGN
Vores køkken er ambitiøst og ærligt. Vi elsker den simple italienske tilgang og de eksotiske, elegante råvarer fra Japan. Kokkene hos Restaurant Levi tager det bedste fra begge madkulturer, og tilsammen opstår en gastronomisk fusion af magiske dimensioner. Det er dén, du finder på vores menukort, og som du kan nyde til både frokost, middag eller blot som snack i baren. Vi mener, at store smage skal kunne tale for sig selv, og derfor vil du ikke møde lange taler om hverken maden eller vinen. Her er stemningen uhøjtidelig og løssluppen, og du kan komme forbi restauranten til uforpligtende, men enestående smagsoplevelser i godt selskab.