MENU
-
Østers + Ørredrogn + Fingerlime 110 / 2stk
-
Gyoza Salsiccia + Reje 95
-
Tun Akami + Bagna Cauda + Pistacie 195
-
Sashimi : Mazara Reje + Hiramasa Tun + Helleflynder 340
-
Jomfruhummer + Orange + Grøn Shiso 195
-
Salat + Agurk + Japansk Ingefær 155
-
Tempura + Pighvar + Reje 240
-
Wagyu Filet + Arancino + Wasabi 145
-
Risotto + Blæksprutte + Tomat 245
-
Ravioli + Gedeost + Sommergrønt 245
-
Spaghettoni + Gær + Caviar 495
-
Pighvar + Grøn Tomat + Katsoubushi 295
-
Oksefilet + Asparges + Yakiniku 295
-
Lam + Salsa Verde + Artiskok 285
-
......
-
Tre Italienske Oste 145
-
Pistacie Gelato + Olivenolie + Salt 95
-
Panna cotta + Rabarber + Sancho Pepper 125
-
Amalfi Citrontærte + Ricotta Is 135
-
......
-
Omakase Condivisa (Dinner only) 750
-
Omakase Deluxe (Dinner only) 1450
-
Wine pairing 750
-
Wine Deluxe 1450
-
Business Lunch Menu 340
-
Lunch Menu 525
Mandag – lørdag 11.30-01.00
Søndag 17.30-24.00
RESTAURANT LEVI MENUKORT
Levis menukort skifter hver uge og er en konstant søgen efter det sublime i mødet mellem italiensk mad og japanske råvarer. Retterne, som byder på både skaldyr, fisk, vegetariske retter og kødserveringer, er et udvalg af mindre anretninger, som du kan sammensætte, alt efter om din sult er stor eller lille. På Restaurant Levi er der ingen sammensat menu, og vi opfordrer til, at du slår dig løs og prøver lidt af hvert, måske til deling med hele bordet.
JAPANSK-ITALIENSK FUSIONSKØKKEN OMGIVET AF INTERNATIONALT DESIGN
Vores køkken er ambitiøst og ærligt. Vi elsker den simple italienske tilgang og de eksotiske, elegante råvarer fra Japan. Kokkene hos Restaurant Levi tager det bedste fra begge madkulturer, og tilsammen opstår en gastronomisk fusion af magiske dimensioner. Det er dén, du finder på vores menukort, og som du kan nyde til både frokost, middag eller blot som snack i baren. Vi mener, at store smage skal kunne tale for sig selv, og derfor vil du ikke møde lange taler om hverken maden eller vinen. Her er stemningen uhøjtidelig og løssluppen, og du kan komme forbi restauranten til uforpligtende, men enestående smagsoplevelser i godt selskab.