MENU
-
Shiso blad + Spicy emulsion + Ingefær 60
-
Østers + Peberrod + Stikkelsbær 110/ 2 stk
-
Gyoza + Salsiccia + Reje 95
-
Sticky Ris + Mazara Reje + Chili 245
-
Caviar 30g. Gastro Unika Gold + Condiments 895
-
Sashimi + Dagens fangst 340
-
Norsk Kammusling + Hvid Miso + Brunet smør 175
-
Broccoli + svampefars + Bladbede 155
-
Wagyu spyd + Satsuma + Purløg 155
-
Wagyu Filet + Arancino + Wasabi 155
-
Risotto + Tun + Rosenpeber 255
-
Fidanzati Pasta + Perlehøne Ragout + Oliven 255
-
Eliche Pasta + Svampe Ragout + Rød Shiso 255
-
Hel dansk Hummer + Majroe + Bisque 750
-
Havtaske + Cime di Rapa + Skysauce 295
-
Iberico Pluma & bryst + Shiitake + Aubergine 325
-
Lam + Sæson grønt + Asiatisk krydderi 325
-
......
-
Tre Italienske Oste 145
-
Pistacie Gelato + Olivenolie + Salt 105
-
Figne + Hasselnød Praline + Chokoladeis 135
-
Abricostærte + Kamilleis 135
-
Panna cotta + Blommer + Sansho Peber 135
-
......
FROKOST
Mandag – Lørdag
11.30-14.30
AFTEN
Søndag – Onsdag
17.30 – 22.00
Torsdag – Lørdag
17.30 – 23.00
RESTAURANT LEVI MENUKORT
Levis menukort skifter hver uge og er en konstant søgen efter det sublime i mødet mellem italiensk mad og japanske råvarer. Retterne, som byder på både skaldyr, fisk, vegetariske retter og kødserveringer, er et udvalg af mindre anretninger, som du kan sammensætte, alt efter om din sult er stor eller lille. På Restaurant Levi er der ingen sammensat menu, og vi opfordrer til, at du slår dig løs og prøver lidt af hvert, måske til deling med hele bordet.
JAPANSK-ITALIENSK FUSIONSKØKKEN OMGIVET AF INTERNATIONALT DESIGN
Vores køkken er ambitiøst og ærligt. Vi elsker den simple italienske tilgang og de eksotiske, elegante råvarer fra Japan. Kokkene hos Restaurant Levi tager det bedste fra begge madkulturer, og tilsammen opstår en gastronomisk fusion af magiske dimensioner. Det er dén, du finder på vores menukort, og som du kan nyde til både frokost, middag eller blot som snack i baren. Vi mener, at store smage skal kunne tale for sig selv, og derfor vil du ikke møde lange taler om hverken maden eller vinen. Her er stemningen uhøjtidelig og løssluppen, og du kan komme forbi restauranten til uforpligtende, men enestående smagsoplevelser i godt selskab.