-
Shiso blad + Spicy emulsion + Ingefær 60
-
Lardo Toast 65
-
Østers + Peberrod + Stikkelsbær 110/ 2 stk
-
Caviar 30g. Gastro Unika Gold + Condiments 895
-
Gyoza + Salsiccia + Reje 95
-
Sticky Ris + Mazara Reje + Chili 245
-
Sashimi + Dagens fangst 340
-
Norsk Kammusling + Tomat Dashi + Løvstikke olie 185
-
Tomat + Siciliansk Zucchini + Ost 175
-
Kingfish skulder + Yakiniku + XO Sauce 155
-
Wagyu spyd + Satsuma + Purløg 155
-
Wagyu Filet + Arancino + Wasabi 155
-
Maccheroni Pasta + Kanin Ragout + Crusco Peber 195
-
Risotto + Cime di Rapa + Salsiccia 250
-
Fidanzati Pasta + Perlehøne Ragout + Oliven 255
-
Spaghetti + Hjertemuslinger 250
-
Spaghettoni + King Crab + Nduja 355
-
Pighvar + Fyldt Zucchini blomst + Skysauce 295
-
Perlehøne + Farseret Skalotteløg + Palmekål 295
-
Lam + Sæson grønt + Asiatisk krydderi 325
-
......
-
Tre Italienske Oste 145
-
Pistacie Gelato + Olivenolie + Salt 105
-
Hasselnød + Citron Sorbet 135
-
Jordbær + Jordbær sorbet + Salvie 135
-
Mousse af Mælk + Grape + Karamel is 135
-
Petite Fours 78
-
......
RESTAURANT LEVI MENUKORT
Levis menukort skifter hver uge og er en konstant søgen efter det sublime i mødet mellem italiensk mad og japanske råvarer. Retterne, som byder på både skaldyr, fisk, vegetariske retter og kødserveringer, er et udvalg af mindre anretninger, som du kan sammensætte, alt efter om din sult er stor eller lille. På Restaurant Levi er der ingen sammensat menu, og vi opfordrer til, at du slår dig løs og prøver lidt af hvert, måske til deling med hele bordet.
JAPANSK-ITALIENSK FUSIONSKØKKEN OMGIVET AF INTERNATIONALT DESIGN
Vores køkken er ambitiøst og ærligt. Vi elsker den simple italienske tilgang og de eksotiske, elegante råvarer fra Japan. Kokkene hos Restaurant Levi tager det bedste fra begge madkulturer, og tilsammen opstår en gastronomisk fusion af magiske dimensioner. Det er dén, du finder på vores menukort, og som du kan nyde til både frokost, middag eller blot som snack i baren. Vi mener, at store smage skal kunne tale for sig selv, og derfor vil du ikke møde lange taler om hverken maden eller vinen. Her er stemningen uhøjtidelig og løssluppen, og du kan komme forbi restauranten til uforpligtende, men enestående smagsoplevelser i godt selskab.