MENU
-
Shiso blad + Spicy emulsion + Ingefær 60
-
Østers + Peberrod + Stikkelsbær 110/ 2 stk
-
Gyoza Salsiccia + Reje 95
-
Tempura + Zucchini blomst + gedeost 185
-
Sticky Rice Cake + Mazara Reje + Chili 245
-
Caviar 30g. Gastro Unika Gold + Condiments 895
-
Sashimi + Dagens fangst 340
-
Norsk Kammusling + Hvid Miso + Brunet smør 175
-
Siciliensk tomat + Miso + Balsamico 155
-
Wagyu Filet + Arancino + Wasabi 155
-
Risotto + Stracciatella + Rosenpeber 255
-
Fidanzati Pasta + Perlehøne ragout + Oliven 255
-
Eliche Pasta + Mazara Rejebisque + Katsuobushi 255
-
Blæksprutte + Kirsebær & vilde bær + Nori sauce 225
-
Pighvar + Tomat + Aromatisk fiskesauce 295
-
Iberico Pluma & bryst + Shiitake + Aubergine 325
-
Lam + Sæson grønt + Asiatisk krydderi 285
-
......
-
Tre Italienske Oste 145
-
Pistacie Gelato + Olivenolie + Salt 105
-
Panna cotta + Sancho Pepper 125
-
Abricostærte + Kamilleis 135
-
......
-
Omakase Condivisa (Dinner only) 750
-
Omakase Deluxe (Dinner only) 1450
-
Wine pairing 750
-
Wine Deluxe 1450
-
Business Lunch Menu 340
-
Lunch Menu 525
FROKOST
Mandag – Lørdag
11.30-14.30
AFTEN
Søndag – Onsdag
17.30 – 22.00
Torsdag – Lørdag
17.30 – 23.00
RESTAURANT LEVI MENUKORT
Levis menukort skifter hver uge og er en konstant søgen efter det sublime i mødet mellem italiensk mad og japanske råvarer. Retterne, som byder på både skaldyr, fisk, vegetariske retter og kødserveringer, er et udvalg af mindre anretninger, som du kan sammensætte, alt efter om din sult er stor eller lille. På Restaurant Levi er der ingen sammensat menu, og vi opfordrer til, at du slår dig løs og prøver lidt af hvert, måske til deling med hele bordet.
JAPANSK-ITALIENSK FUSIONSKØKKEN OMGIVET AF INTERNATIONALT DESIGN
Vores køkken er ambitiøst og ærligt. Vi elsker den simple italienske tilgang og de eksotiske, elegante råvarer fra Japan. Kokkene hos Restaurant Levi tager det bedste fra begge madkulturer, og tilsammen opstår en gastronomisk fusion af magiske dimensioner. Det er dén, du finder på vores menukort, og som du kan nyde til både frokost, middag eller blot som snack i baren. Vi mener, at store smage skal kunne tale for sig selv, og derfor vil du ikke møde lange taler om hverken maden eller vinen. Her er stemningen uhøjtidelig og løssluppen, og du kan komme forbi restauranten til uforpligtende, men enestående smagsoplevelser i godt selskab.