AFTEN
-
Østers Petite Garmin Naturel 165 / 6stk
-
Østers + Ørredrogn + Fingerlime 110 / 2stk
-
Tun Akami + Bagna Cauda + Pistacie 195
-
Gyoza Salsiccia + Reje 95
-
Sashimi : Rød Mazara Reje + Hiramasa Tun + Helleflynder 340
-
Kylling Vinge + Umeboshi + Hjertesalat 125
-
Blæksprutte + Edamame Bønner + Nori 165
-
Tempura: Soft Shell Krabbe + Havtaske 285
-
Wagyu Filet + Arancino + Wasabi 145
-
Risotto + Palmekål + Østers 235
-
Ravioli del Plin + Artiskok + Sort Trøffel 295
-
Spaghettoni + Venø Musling + Kalvemarv 235
-
Havtaske + Char Siu + Tobiko 295
-
Black Angus + Broccoli Kål + Yakiniku 295
-
......
-
Tre Italienske Oste 145
-
Pistacie Gelato + Olivenolie + Salt 95
-
Nashi Pære + Rødvin + Piemonte Hasselnød 135
-
Amalfi Citrontærte 120
-
Espresso 15
-
Levi set - Espresso + Grappa 110
-
Espresso Martini 120
-
Levi Grappa 90-260
-
Limoncello 120
-
Poire, Roulot 100
-
2013 Rochelt, Williamsbirne 195
-
2013 Rochelt, Wild Plum Piemonte 225
-
A.E.Dor Cognac X.O. 125
Tirsdag-lørdag 11.30-01.00
Søndag 17.30-24.00
RESTAURANT LEVI MENUKORT
Levis menukort skifter hver uge og er en konstant søgen efter det sublime i mødet mellem italiensk mad og japanske råvarer. Retterne, som byder på både skaldyr, fisk, vegetariske retter og kødserveringer, er et udvalg af mindre anretninger, som du kan sammensætte, alt efter om din sult er stor eller lille. På Restaurant Levi er der ingen sammensat menu, og vi opfordrer til, at du slår dig løs og prøver lidt af hvert, måske til deling med hele bordet.
JAPANSK-ITALIENSK FUSIONSKØKKEN OMGIVET AF INTERNATIONALT DESIGN
Vores køkken er ambitiøst og ærligt. Vi elsker den simple italienske tilgang og de eksotiske, elegante råvarer fra Japan. Kokkene hos Restaurant Levi tager det bedste fra begge madkulturer, og tilsammen opstår en gastronomisk fusion af magiske dimensioner. Det er dén, du finder på vores menukort, og som du kan nyde til både frokost, middag eller blot som snack i baren. Vi mener, at store smage skal kunne tale for sig selv, og derfor vil du ikke møde lange taler om hverken maden eller vinen. Her er stemningen uhøjtidelig og løssluppen, og du kan komme forbi restauranten til uforpligtende, men enestående smagsoplevelser i godt selskab.