Levi er et spisested, hvor vi serverer fantastisk vin i følgeskab med forførende god mad. Vi inviterer på alt fra lette middage, hurtige espressoer i baren og eftermiddagssnacks som et afbræk fra din shoppingtur. Vi byder også på et spændende glas vin eller en tår af din klassiske favoritcocktail.

RESTAURANT LEVI - FORFØRENDE GOD MAD

Hos Restaurant Levi ønsker vi at skabe simple og uimodståelige anretninger. Her kan du lade dig forføre af retterne og dvæle hen i nydelsen ved overraskelsen når italiensk og japansk madkultur finder sammen. Hver gang vi (gen)besøger det ærlige og simple italienske køkken, bliver vi overvældet af, hvor lidt der skal til for at skabe en uimodståelig smag. Samtidig er vi betaget af elegancen og den konstante balancering på en knivsæg, som vi finder i det japanske køkken. Vi begejstres over de eksotiske ingredienser og de mange uventede smagsnuancer. Når vores kokke trækker i forklædet,  tvinges de til at eksperimentere i mødet mellem de to tilgange. Dermed er det ugentlige menukort på Restaurant Levi resultatet af en konstant søgen og nysgerrighed, som præger vores køkken.

SPRUDLENDE VIN OG DEJLIGE DRÅBER

Det har altid været en drøm for os at skabe et sted, der oser af kærligheden til italiensk mad og ikke mindst vin. Det har vi skabt med Restaurant Levi. Vinkælderen har vi fyldt med sprøde hvidvine, sprudlende bobler og dybe rødvine – primært fra Italien, men producenter fra mange andre lande har også fundet vej. Vi ved det meste om vinene og forventer derfor ikke, at du gør. Hos Levi gør vi os umage for at lytte til dine præferencer og vælger netop dét, der gør mødet med glasset helt specielt, uden at stille krav til dine vinkundskaber.

“Romano Levi formåede at skabe sit helt eget univers, hvor både produktet og indpakningen var fuldstændig unikt. Det er det, vi stræber efter med Levi. Vi vil lave noget helt rent og personligt – en restaurant og et køkken, der ikke gemmer sig bag noget”

FILOSOFIEN BAG RESTAURANT LEVI

Vi er betaget af den kunstneriske grappa-mester. Romano Levi, og ham har vi opkaldt restauranten efter.  Romano Levi formåede at skabe sit helt eget univers, hvor både produktet og indpakningen var fuldstændig unikt. Det er det, vi stræber efter med Levi. Vi vil lave noget helt rent og personligt – en restaurant og et køkken, der ikke gemmer sig bag noget.

Romano Levi var særligt kendt for sine håndtegnede etikker, hvor han skitserede vilde kvinder i løb over enge og vinmarker. Tegningerne kan vi ikke tage æren for, og derfor har vi i stedet allieret os med kunstnere, som skal bidrage til det kunstneriske udtryk på Restaurant Levi med inspiration fra Romano Levis stil og udtryk.

På Restaurant Levi ønsker vi at skabe et univers i hans ånd. Vi vil hylde hans geni og efterstræbe nogle af de samme dyder om renhed, håndværk og grundighed.

EN ÆSTETISK PERLE I INDRE BY

Vi vidste fra første møde med de tomme, nybyggede lokaler i Indre By i København, at der skulle skabes et sanseligt designunivers. Rummet skal kunne mærkes – og give en følelse af at træde ind i et levende og glædeligt kaos, hvor alle sanser kommer i spil. Hos Restaurant Levi opstår magien, når subtilt design møder en gastronomisk fusion, som overrasker. Johannes (Partner og ejer af det internationale designstudio, Johannes Torpe Studios, som står bag indretningen, red.) er fortaler for en eksperimenterende tilgang til design.

Der er tænkt over hver en dimension, og vi har skabt en kombination af art deco og italiensk vintage, som ikke ligner alle de andre. Det skal være en helhedsoplevelse, hvor der er masser af liv i baren og uformel stemning – ligesom i Italien. Nu har vi den rigtige beliggenhed, det rigtige team og en fælles drøm om at skabe noget helt nyt i København.