Vil du skåle det nye år ind i smukke omgivelser og med dekadent gastronomi på tallerkenen? Levi inviterer til en sprudlende aften med eksklusiv menu og vibrerende stemning, alt imens du forkæles af både kokke, tjenere og bartendere.
NYTÅRS MENU
Pris pr. person 1450 kr.
Tilvalg af vinmenu 1450 kr.
Østers + Peberrod + Stikkelsbærjuice
Sashimi + Dagens fangst
–
Sticky Ris + Mazara Reje + Chili
Tempura + Jomfruhummer
–
Wagyu Filet + Arancino + Wasabi
–
Cannelloni + Rådyr + Sort Trøffel
Iberico Pluma & Bryst + Shiitake + Aubergine
–
Pistacie Gelato + Olivenolie + Salt
Petit Fours
VINMENU (TILVALG)
Tilkøbes på aftenen.
Pris pr. person 1450 kr.
Masumi ”Sanka” – Junmai Daiginjo – Nagano
2020 – Domaine Benjamin Leroux – Meursault – Bourgogne
2019 – Chanin “Sandford & Benedict” – Pinot Noir – Sta. Rita Hills
2016 – Luigi Pira “Serralunga” – Barolo – Piemonte
2020 – Pedro Parra “Monk” – Cinsault – Itata
2019 – Maculan “Torcolato” – Veneto
PRAKTISK
Der kan tilkøbes vinmenu og Caviar på aftenen.
For at vi kan imødekomme diætetiske hensyn skal dette informeres ved reservation.
Reservationer kan omkostningsfrit annulleres til og med d. 27. december kl. 15.30.
Annulleres der herefter vil det fulde beløb blive opkrævet.
Der kan nedjusteres med op til 1 gæst indtil d. 29. december kl. 15.30.
Ved booking til mere end 6 gæster, kontakt venligst restauranten på: mail@restaurantlevi.com
Ovenstående priser er eksklusiv gebyr.