Vil du skåle det nye år ind i smukke omgivelser og med dekadent gastronomi på tallerkenen? Levi inviterer til en sprudlende aften med eksklusiv menu og vibrerende stemning, alt imens du forkæles af både kokke, tjenere og bartendere.

NYTÅRS MENU

Pris pr. person 1450 kr.

Tilvalg af vinmenu 1450 kr.

Østers + Peberrod + Stikkelsbærjuice

Sashimi + Dagens fangst


Sticky Ris + Mazara Reje + Chili

Tempura + Jomfruhummer


Wagyu Filet + Arancino + Wasabi


Cannelloni + Rådyr + Sort Trøffel

Iberico Pluma & Bryst + Shiitake + Aubergine


Pistacie Gelato + Olivenolie + Salt

Petit Fours

VINMENU (TILVALG)

Tilkøbes på aftenen.
Pris pr. person 1450 kr.

Masumi ”Sanka” – Junmai Daiginjo – Nagano

2020 – Domaine Benjamin Leroux – Meursault – Bourgogne

2019 – Chanin “Sandford & Benedict” – Pinot Noir – Sta. Rita Hills

2016 – Luigi Pira “Serralunga” – Barolo – Piemonte

2020 – Pedro Parra “Monk” – Cinsault – Itata

2019 – Maculan “Torcolato” – Veneto

PRAKTISK

Der kan tilkøbes vinmenu og Caviar på aftenen.

For at vi kan imødekomme diætetiske hensyn skal dette informeres ved reservation.

Reservationer kan omkostningsfrit annulleres til og med d. 27. december kl. 15.30.
Annulleres der herefter vil det fulde beløb blive opkrævet.

Der kan nedjusteres med op til 1 gæst indtil d. 29. december kl. 15.30.

Ved booking til mere end 6 gæster, kontakt venligst restauranten på: mail@restaurantlevi.com

Ovenstående priser er eksklusiv gebyr.